Karma

Karma …

Problemen met de vloer … De fabrikant heeft een foutje gemaakt. Ze hebben ipv de vloer voor binnen, nog eens de vloer voor buiten geleverd. Niets aan de hand zou je denken, maar niets is minder waar. De binnenvloer werd zelfs niet geproduceerd en is dus niet verkrijgbaar. Een computerfoutje van de fabrikant. Een groot probleem voor ons want de buitenvloeren liggen ondertussen al en deze moesten exact dezelfde zijn als binnen. Onze leverancier gaat nu morgen naar de fabriek in Alicante om dit te bespreken. Ik voel al nattigheid … Hoe is het nu toch mogelijk dat wij weer juist die vloer gekozen hebben ? Karma ?

De vloer in de keuken is ondertussen gelegd. We hadden twijfels of dit niet te druk ging zijn, maar we vinden het ontzettend mooi.

Ondertussen blijven we wachten op onze licentie. Ons dossier ligt nog steeds te wachten op een laatste handtekening. Hopelijk gebeurt dit nog voor kerstmis. Het begint stilaan op de zenuwen te werken.

We hebben iemand gevonden om onze website te ontwikkelen. Dit weekend gaan we de teksten hiervoor schrijven. We zijn benieuwd hoe die er gaat uitzien.

We hebben opnieuw tickets geboekt. Vanaf 9/12 tot en met 17/12 gaan we weer zelf de werken coördineren. En stressen :-). Het wordt nog maar eens een superdrukke week.

Hasta la próxima.

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.