Business Before Pleasure

Open vanaf 4 april 2018

We hebben beslist dat wij vanaf 4 april 2018 onze deuren voor het grote publiek openen. De prijzen kan je vinden in het menu van onze blog. Kersten heeft ook enkele golfpakketten samengesteld. Wil je één van onze eerste gasten zijn, neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op. De eerste kamers zijn ondertussen geboekt. Joehoe !!!

We hebben nieuws betreffende onze tegels. De fabriek zal ze deze week produceren en hopelijk worden ze eind deze week geleverd. Een beetje te laat, maar beter laat dan dat we andere zouden moeten kiezen :-). Ondertussen is onze keuken beslist. De carpintero gaat nu aan de slag en tegen eind februari wordt ze geïnstalleerd.

Kersten heeft de verplichte online cursus van ‘manipulador’ doorlopen. Dit is een cursus die je moet volgen wanneer je in Spanje met voedsel werkt. Deze was in het Spaans en hij is geslaagd voor de bijhorende test. Toppie !

Verder werken we aan onze website en hebben we het ontzettend druk. Veel tijd om te ontspannen en te genieten is er niet.

We kijken wel uit naar 9 december. We moeten dringend weer eens een paar puntjes op i gaan zetten in Spanje :-). Meer daarover later …

¡Hasta la proxima !

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.