Ligging

Onze finca is gelegen in Roldán in de regio Murcia. Wij zijn vlot bereikbaar. Onze finca is 15 minuten verwijderd van de luchthaven van Corvera (Murcia) en 60 minuten van de luchthaven van Alicante. Aan het begin van de straat bevindt zich één van de vele windmolens die typisch zijn voor de streek.

De ligging is voor ons perfect. De finca ligt tussen de olijfbomen en bij helder weer kunnen we de Mar Menor zien. Deze bevindt zich op een kwartiertje rijden van bij ons. Er is een enorme keuze aan prachtige golfterreinen in de buurt. En ook fietsers kunnen hier hun hartje ophalen. Genieten van de natuur kan je in de vele natuurparken. Wie geïnteresseerd is in modderbaden, kan hiervoor terecht in Lo Pagan. De prachtige steden Murcia en Cartagena liggen op een halfuurtje rijden. Dus voor iedereen is hier wel iets leuk te doen. Kom deze nog vrij ongekende, maar mooie streek zelf ontdekken!

Routebeschrijving B&B : Vanaf luchthaven Corvera (Murcia) : volg Murcia en neem daarna RM19 richting Balsicas/San Javier. Neem de afslag La Torre Golfresort. Ga over de autostrade en neem aan de volgende rotonde volledig rechts richting Tres Molinos (camino loopt naast autosnelweg). Aan de molen neem je links en ongeveer 1 km verder aan de rechterkant bevindt zich de B&B.
Vanaf luchthaven Alicante : neem de AP7 Alicante-Cartagena en neem de afrit Union782 naar C3319 – richting Balsicas/Murcia. Verlaat de C3319 bij afrit Los Molinos (camino servicio). Ga rechtdoor en ongeveer 1 km verder aan rechterkant bevindt zich de B&B. Je kan ook rijden via Murcia (geen tol). Volg dan Cartagena en neem de RM19 richting Balsicas/San Javier (vervolg zie hierboven)

Finca Tres Molinos
Lugar Tres Molinos, parcela 107
30709 Roldán
[37°50’26.6″N 1°00’45.5″W]