Culinair

De heer des huizes, Kersten, genoot een koksopleiding aan de hotelschool ‘Ter Duinen’ in Koksijde. Na 20 jaar heeft Kersten eindelijk zijn koksmuts van onder het stof gehaald. Wij zullen jullie verwennen met heerlijke internationale gerechten met een Spaanse toets.
¡Buen provecho!

Ontbijt in buffetvorm

Elke ochtend bieden wij je een uitgebreid ontbijtbuffet aan met vers fruit, kaas, vlees, huisgemaakte producten zoals zelfgebakken brood, homemade confituur, eitjes, lekkere koffie en verse thee en natuurlijk mag een vers fruitsapje niet ontbreken.

Diner

Drie avonden per week bieden wij onze gasten de mogelijkheid om bij ons te genieten van een heerlijk diner. ’s Ochtends bij het ontbijt kan je ons laten weten of je mee aan tafel wenst te gaan. Uiteraard is dit vrijblijvend.

Op regelmatige tijdstippen zal er ook een thema-avond worden georganiseerd. De overige avonden kan je terecht in één van de vele restaurants of bars in de buurt. Wij helpen je graag bij de reservatie.

Buitenkeuken

In onze gezellige buitenkeuken met bar kan je steeds terecht voor een verfrissend drankje. ‘s Middags zijn er snacks verkrijgbaar.

Olijfolie

Elke winter worden hier enkele duizenden kilo’s olijven geplukt. Deze brengen we naar de almazara, de olijfpers. Hier worden ze omgezet in het ‘vloeibare goud’. Je kan onze olijfolie proeven in onze b&b, maar je kan ook een flesje als aandenken kopen voor thuis.

Honesty Bar

Je kan ook gebruik maken van de honesty bar. De drankjes worden genoteerd en op het einde van het verblijf cash afgerekend.

* Mogen wij er wel op wijzen dat het nuttigen van eigen drank en eten niet is toegestaan in onze finca.