Over Ons

Wij zijn Sandra en Kersten, afkomstig uit Aalst en Gent, België. Ons avontuur begon in 2012 met de aankoop van ons appartement op Hacienda Riquelme Golfresort in regio Murcia in Spanje. Als fervente golfers waren we telkens op zoek naar de perfecte golfterreinen en die hebben we daar zeker gevonden.

We werden verliefd op de streek van Murcia. Er ging voor ons een nieuwe wereld open. Eentje van minder stress en minder ‘moeten’. Langzaam groeide het idee een nieuwe toekomst te beginnen in het zonnige Spanje. Door de achtergrond van Kersten, hij is kok van opleiding, was de keuze snel gemaakt, een B&B.

De zoektocht naar een geschikt pand kon beginnen. Dit verliep niet altijd van een leien dakje en het heeft uiteindelijk 3 jaar geduurd om een geschikte locatie te vinden. Het belangrijkste was dat het huis legaal was gebouwd en dat er voldoende ruimte was om de nodige verbouwingen te doen. De hulp van onze advocaat was hierbij niet overbodig…

Op 12 mei 2016 werden we dan eindelijk de trotse eigenaars van Finca Tres Molinos. Het huis gelegen tussen 16.000 m² olijfbomen leek ons de ideale plek om onze gasten mee te laten genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft.

4 april 2018 openden wij officieel onze deuren. Samen met onze twee honden (Basile & Jules) en nu ook onze poes (Georges) hopen we jullie hier te mogen verwelkomen. Wij gaan proberen jullie zoveel mogelijk te verwennen en jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Kom bij ons logeren en ontSpanje!