Reserveringsvoorwaarden

Boekingsvoorschot

Om jouw boeking te kunnen bevestigen dien je binnen de 7 kalenderdagen een voorschot van 50% van het totaalbedrag van jouw verblijf over te maken via overschrijving op het door ons doorgestuurde rekeningnummer. Van zodra jouw reserveringsvoorschot is ontvangen geldt jouw reservering als definitief.

Resterend bedrag

Het resterend bedrag van jouw boeking dient ten laatste 30 dagen voor de aankomst voldaan te worden per overschrijving. Indien het restbedrag niet voldaan wordt voor de opgegeven datum, zal de reservatie vervallen. In dit geval krijg je geen terugbetaling van het boekingsvoorschot. Eventuele extra kosten voor maaltijden en dranken zullen op het einde van jouw verblijf cash afgerekend worden.

Annulering

Elke annulatie dient per mail te gebeuren. Je ontvangt dan van ons eveneens een mail ter bevestiging van jouw annulatie.

In geval van annulering:

  • tot 1 maand voor aanvang van jouw verblijf ontvang je geen terugbetaling van jouw reserveringsvoorschot en je ontvangt 100% van het restbedrag indien dit reeds betaald werd.
  • vanaf 29 dagen tot 15 dagen voor aanvang van jouw verblijf ontvang je geen terugbetaling van jouw reserveringsvoorschot en je ontvangt 50% van het restbedrag.
  • minder dan 15 dagen voor aanvang van jouw verblijf ontvang je geen terugbetaling van jouw reserveringsvoorschot en je ontvangt geen terugbetaling van het restbedrag.

In geval van annulering ter plaatse of vervroegd vertrek ontvang je geen enkele terugbetaling.

Mocht er vanuit België een REISVERBOD naar Spanje komen omwille van Corona mag de reservatie kosteloos verplaatst worden naar een latere datum (geldigheid 1 jaar) voor een gelijkaardige reis.

Wij raden je aan zelf te zorgen voor een betrouwbare reis-en/of annuleringsverzekering. Vb Allianz. Indien je zelf of medereiziger ziek zou worden, of Coronabesmetting zou oplopen voor de afreis kan je via hen alle reiskosten recuperen. Wij maken dan hiervoor een factuur op.

Aankomst en vertrek

De kamers zijn beschikbaar vanaf 14 uur op de dag van aankomst en moeten ten laatste verlaten worden om 11 uur op de dag van jouw vertrek. Andere regelingen zijn mogelijk mits vooraf met ons besproken en door ons bevestigd. Aankomst VOOR 22u. Indien later wordt er een supplement van 50 eur aangerekend.

Voorwaarden

Door het betalen van jouw reserveringsvoorschot geef je aan akkoord te gaan met bovenvermelde voorwaarden.